top of page

Over Accept People

Bij Accept People B.V., een toonaangevend technisch uitzendbureau, begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen in de technische sector van Nederland. Als een trots familiebedrijf, geleid door vader en zoon, brengen we onze uitgebreide ervaring binnen de metaalsector naar elke klantrelatie. Onze diepgaande kennis van veiligheidscertificaten en werktechnieken stelt ons in staat om de meest geschikte talenten te koppelen aan bedrijven die op zoek zijn naar vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Wat wij doen

Onze diensten variëren van personeelsbemiddeling, uitzending tot detachering, altijd met het doel om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Wij specialiseren ons in het uitzenden van:

  • Pijpfitters

  • Constructiefitters

  • Mig-Mag lassers

  • Tig lassers

  • Elektrode lassers

  • Flens-monteurs

  • Diverse andere monteurs

Foto toont diversiteit aan technische professionals in actie, symboliseert de focus van Accept People op het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek.

Toegewijd aan Kwaliteit en Ontwikkeling in Technisch Personeel

Ontwikkeling en Expertise

Bij Accept People B.V. ligt de focus op de voortdurende ontwikkeling en scholing van ons personeel. Dit realiseren we door het aanbieden van uiteenlopende cursussen en certificeringen, waaronder VCA, lascertificaten, en certificaten voor heftrucks en hoogwerkers. Onze aanpak garandeert dat we altijd de meest bekwame en up-to-date professionals kunnen leveren in de technische sector.

Flexibele Partner in Technisch Personeel

Onze diensten strekken zich uit over heel Nederland, waarbij we flexibiliteit en een breed scala aan mogelijkheden bieden aan onze medewerkers en opdrachtgevers. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om continu passend werk voor je te vinden dat aansluit bij jouw unieke vaardigheden en ambities. We staan klaar om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw succes in de technische sector.

bottom of page